• Ons vernieuwde webshob wordt bijgevuld!
  • Nu exclusive kerstactie!!
  • NU kant en klare Ganache
  • Lees m'n 1ste blog!
Home » Blog » Achter de schermen van Cake Rotterdam!

Achter de schermen van Cake Rotterdam!

Gepubliceerd op 20 november 2020 om 10:00

Daar ben ik dan, met mijn eerste blog!

Dankzij de vele mensen die ik via mijn live op Facebook, social media en klantenkring heb leren kennen is mijn leven opgevrolijkt. Ik zou niet meer zonder kunnen. Schrijven vind ik leuk en ik kan er mijn ideeën en creativiteit in kwijt, net als in mijn werk als taartdecorateur. Vaak denken mensen dat ik alleen cakes aan het bakken ben, terwijl de meeste tijd toch in het decoreren van taarten en versieren van sweets zit. 

Cakesicle/ cakeijsjes

Nog even en de dure decembermaand is in zicht. Waar iedereen hapjes, drankjes, kadootjes en kleding aan het voorbereiden is, ben ik druk bezig met het creëren van een mooie combinatie sweets voor een heerlijke sweetbox voor de feestdagen. Deze coronaperiode kunnen we helaas niet datgene hebben wat we voorheen met familie deeldden, maar een heerlijke box zorgt toch wel voor de gezelligheid van samen eten in deze moeilijke tijd.

Als zzp-er probeer je iedereen tegemoet te komen en zelf ook inkomsten te ontvangen door iets neer te zetten voor de klant waar ze JA tegen zeggen!

Zoals ieder jaar ga ik ook deze kerst een stichting verblijden met cupcakes in kerstthema. Vorig jaar was dat voor het Sophia Kinderziekenhuis. Dit jaar heb ik geen aanmelding. Dus, kent u een stichting of voedselbank waar u dit zelf wilt brengen dan mag u zich aanmelden via cakerotterdam@gmail.com.  Ik zorg ervoor dat we ze met liefde kunnen geven aan onze maatschappij.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Dank u wel voor uw tijd en voor het steunen van Cake Rotterdam. 

De volgende blog zal 20 januari 2021 gepubliceerd worden, met daarin mijn plannen en bezigheden voor het nieuwe jaar. 

 

Namens ons gezin voor die van jou, alvast hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2021!


Reactie plaatsen

Reacties

Kanti
11 dagen geleden

Superleuk, ik kijk al uit naar de volgende blog!

Lydia Brans
11 dagen geleden

Hoi lieve Radha super mooie blog ik vind je z’n kanjer . Je staat voor iedereen klaar . Nu ga je producten kopen op je website super trots . Ik ga straks kijken ik hoop dat je veel gaat verkopen en dat je gezond blijft ook je mooie gezin . En ik hoop dat de wenste een succes wordt . Dag lieverd tot vanavond bij de live is altijd leerzaam en gezellig ❤️💋🙏

Josephine
11 dagen geleden

Hoi radha
Leuke blog heb je gemaakt en ga zo door meid, je bent een topper! Groetjes😘

Marleen Van voorst
11 dagen geleden

Hoi radha. Wat een super leuke blog..en ik blijf je volgen..ook al heb ik bijna geen tijd om te kijken naar jou livestreams. Maar terug kijken vind ik erg leuk..heel veel succes met jou blog en natuurlijk met jou bedrijf...groetjes van marleen..

Anjali Sardjoepersad
11 dagen geleden

Hi Radha,

Leuke blog!

Hilda Tolboom
11 dagen geleden

Lieve Radha,
Wat een gezellig blog heb je er van gemaakt.
Ook ik wens jou en je gezin gezellige feestdagen, ondanks de akelige Corona toestanden. Blijf met elkaar gezond en hopelijk is volgend jaar een succes met je blog en je mooie webshop !

Hanane Taibi
11 dagen geleden

Super leuk je blog keep up the good work , super goed initiatief om met kerst iemand te verblijden. Ik ga je blijven volgen en supporten

Liefs je bak sis

Hanane Taibi

Tonia
11 dagen geleden

Hallo Radha. Weer zoiets moois erbij buiten je live. Je doet het super. Top vrouw. Altijd goede zin en staat altijd klaar voor iedereen. Ga zo door lieverd. Applausje voor jou je verdiend het🍀⚘❤

Latifa
11 dagen geleden

Hallo Radha, leuke blog en ik kijk er al naar uit naar de volgende. 🥰

Carla
11 dagen geleden

super weer

Hanane salhi
11 dagen geleden

Lieve Radha, fantastisch dat je met een blog komt!
Ik wens je heel veel succes met het groeien van je bedrijf! I know we will see great things in the future...❤️
Een trouwe fan en vooral een vriendin!
Dikke zoen 😘

Shermin Kopra
11 dagen geleden

Hoi lieve Radha, super leuk en ga zo door!

Miets Theunisz
11 dagen geleden

Hoi radha
Supet tof deze blog,zal je blijven volgen en heel veel plezier en geluk ermee .

Jane
11 dagen geleden

Super leuk Radha. Jij bent echt een druk bezig bijtje.😊

Lubna
11 dagen geleden

Hoi Radha,

Wat leuk om te lezen en wat een prachtige foto ! Ik ben benieuwd naar je volgende blog.

X
Lubna

Solaika
10 dagen geleden

Hai Radha,

Leuke blog, ga zo door

Gea De Groote
10 dagen geleden

Goede dag Redha wat heb jij en mooie blog. En ik vindt je live uit zending zo mooi om naar te kijken. En je leer er ook nog van. Daar wordt je blij van.😃😃

GÜLBAHAR TOPAL
9 dagen geleden

Maşallah...
ga zo door... ken je niet lang maar vind je live leuk. God gezegene jou...

Vanesca Spratt
9 dagen geleden

Leuke blog Radha, het is altijd zo ontspannend om naar jou lives te kijken en nu ook een blog erbij, superleuk!!

Sonja Van de Kerkhove
9 dagen geleden

Hallo Radha,succes met je blog.
Ik ben fan en kijk alvast uit naar je volgende.Jij zit in ieders hart .❤
Groetjes xxx😍