Algemene Voorwaarden

Bestellingen
Voor alle bestellingen geldt dat de betaling vóór levering overgemaakt dient te worden.
Voor spoed opdrachten kan € 5,- extra in rekening gebracht worden.

Bij het maken van boetseersels / 3D figuren kan het zijn dat door condensvorming, of temperatuurverschillen de figuren inzakken. Wij kunnen hier helaas niets aan doen. Vooral poppen op twee benen zijn makkelijker te beschadigen, ondanks dat je ze jaren zou kunnen bewaren. Als je ze wil laten herstellen zijn hier kosten aan verbonden.

Annuleren van een bestelling
U wilt de bestelling annuleren?
Dit kan kosteloos tot 30 dagen vóór levering. Bij annulering tot 14 dagen voor de levering kan 50% van het bedrag in rekening gebracht worden. Bij annulering tot 10 dagen voor de levering worden de gemaakte kosten van het bedrag berekend en indien van toepassing uw geld terug overgeboekt naar uw rekening. In alle gevallen brengen wij wel administratiekosten in rekening.
Bij annulering 9 dagen voor bestelling, vervalt alle recht op teruggave.

Ophalen van een bestelling
Vanaf het moment dat je de bestelling ophaalt en deze zich buiten ons adres bevindt, bent u zelf verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen. Taarten kunnen het beste plat vervoerd worden het liefst achterin de auto of plat op de vloer.

Workshops
De workshops worden gehouden aan de Bergsedorpstraat 80b 3054GG te Rotterdam.
Wij kunnen ook naar een door u geregelde locatie komen. Mits er ruimte voor is, kunnen hier meer personen deelnemen. Er geldt altijd een minimum van 4 personen.

Annuleren van een workshop
Wil u een workshop annuleren?
Dit kan kosteloos tot vier weken vóór de workshop. Bij annulering tot drie weken voor de workshop wordt 30% van het workshopbedrag in rekening gebracht en bij annulering tot twee weken voor de workshop wordt 50% van het bedrag terug gestort. In alle gevallen brengen wij wel administratiekosten in rekening.
Bij annulering binnen twee weken voor de workshop, vervalt alle recht op teruggave.
Indien u iemand anders regelt die in uw plaats de workshop komt volgen, zijn bovenstaande voorwaarden niet van toepassing.

 Mocht er tijdens de workshop  iets kapot gaan, zullen deze kosten verhaald worden.

Ziekte of overmacht aan onze kant
In geval van ziekte of overmacht behoudt  Cake Rotterdam zich het recht om bestellingen en workshops te annuleren. Er zal dan altijd gekeken worden naar een nieuwe geschikte datum. Bij taartbestellingen zoeken wij naar een vervangende collega.

Ziekte of overmacht overname opdrachten collega bakkers
Regelmatig nemen wij opdrachten aan van collega’s op het moment dat je akkoord gaat, ga je daarmede ook akkoord met onze voorwaarden. Dat betekend dat wij met andere producten werken dan onze collega bakkers, waardoor de smaak anders kan zijn. Omdat het vaak om spoedovername betreft kun je hieraan geen rechten ontlenen. Wij werken met de producten en ingrediënten die dan voor handen liggen.

Bezorgservice

Voor het bezorgen van een bestelling binnen Rotterdam vragen wij naast een kilometer-vergoeding van € 0,25 een vast bedrag van € 7,50  aan bezorgkosten, dit is alleen als service beschikbaar.

Voor het bezorgen van bestellingen buiten Rotterdam gelden andere tarieven. Dit wordt per offerte uitgerekend.

Bezorgservice is tot aan de deur, wij kunnen niet de bestelling in een flat naar boven brengen.

Voor de bezorgservice geldt het volgende:
Tenzij kan worden aangetoond dat de bezorger zich roekeloos heeft gedragen tijdens
de bezorging, dragen wij nooit het risico van ontstane schade aan de bestelling.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om (op éigen risico) bestellingen via DHL, POST NL,
Kiala, etc. te laten bezorgen, maar bij ons kunt u er gerust over zijn dat uw bestellingen heelhuids én op tijden die ú uitkomen bij u geleverd worden!

Bestellingen webshop

De bestellingen die worden geplaatst in onze webshop worden per voorkeur door ons via PostNL verzonden. Hierbij worden ook nog extra handeling kosten in rekening gebracht, denk aan factuur maken, benzine en verpakking. De extra kosten bedragen € 1,50.

Verzenden is op risico van de koper. Wij kunnen dus niet verantwoordelijk gesteld worden aan schade.

Herroepingsrecht; het contract kan binnen 14 dagen kosteloos retour komen, als het artikel nog in de originele verpakking zit en alles ongeopend is. Dit zijn artikelen die om hygiënische redenen niet teruggestuurd kunnen worden. Artikelen waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet terug gestuurd worden.

De koper is verplicht om een retour binnen 14 dagen terug te sturen. De kosten die daaraan verbonden zijn voor de koper.

Waardevermindering: soms kunnen wij beslissen een geopend artikel toch in te nemen, hierdoor is er waardevermindering. Dit geld niet voor artikelen met hygiënische aard.

Onze producten

Onze producten wordt volgens de HACCP richtlijnen gemaakt.

 

cakerotterdam@gmail.com Pruimentuin 18,3078 TJ Rotterdam Mobiel: 0647120050  & W.App