Live Shopping

Hii,

 

Het is een tijd geleden dat ik m'n blog schrijf!

Maandag is m'n vrije dag dus dan kan ik niet meer schrijven aangezien de laptop ook in de winkel is dus vanaf nu iedere dinsdag een nieuwe blog!

 

Nu ben ik wel aan het wennen aan onze winkel in Rotterdam. Ik was heel druk met inkopen en nadenken hoe ik de winkel graag zie en welke producten ik mis. Natuurlijk heb ik lang niet alles maar tzt zal dat groeien en ook weer te koop zijn. Naast de winkel en de webshop is het ook heel druk thuis.

Onze meiden helpen ons zoveel mogelijk naast hun eigen werk en studie, zo trots op hun.  Iedere dag is er gekookt en is ons huis netjes ik hoef me er geen zorgen over te maken en dat is zo fijn. Ik ben ook zeer dankbaar dat m'n man na zijn werk naar de winkel komt om toch even te brainstormen en te helpen. Fijn dat het zo kan!

Om eerlijk te zijn wil je heel veel op 1 dag en dat gaat niet dus werk ik nu met een planning en daardoor kan ik iedere dinsdag een blog schrijven want dat is de 1ste werkdag in de week voor mij.

 

Vanaf 1 januari heb ik een actie die ik iedere 1ste van de maand ga doen. dat is Live Shoppen en je aankoop bedrag winnen tot max €50,-  !  1 januari heb ik dit gedaan en het was superleuk dus wanneer doe jij mee?

Ik zal op 1 feb om 10 uur live komen en bij min 10 personen gaan we dit doen, ik loop met de camera door de winkel en jij zegt wat je wilt hoe leuk is dat? aanmelden?

Via cakerotterdam@gmail.com kan je je aanmelden om mee te doen. het enige wat je betaald als je gewonnen hebt is de verzendkosten. Heb je vragen mail mij!

 

Aanbieding van deze week is alle kleurstoffen met 10% korting! de korting is er al af dus dan heb je geen code nodig.

 

ophalen van producten mag ook altijd in de winkel!

Parkeren is op zondag gratis in onze straat maar doordeweeks kan je ook parkeren bij de straatweg daar parkeer ik ook het meest.

 

Zie ik je snel?  

Mooie week gewenst. I love my job!

 

Groetjes Radha