• Bezoek onze WINKEL!
  • Bestel ONLINE TAART!
  • Nieuwe BLOG
  • Boek uw KINDERFEESTJE/HIGHTEA

Ganache workshop

Het is natuurlijk ook lekkerder dan de botercrème. Ganache maak je van slagroom en chocola, je verwarmt de slagroom tot het kookpunt en laat dan de chocola erin smelten. Na afkoelen kun je het gebruiken om af te smeren. Op één deel slagroom gebruik je twee delen melk- óf pure chocola

Ganache workshop zondag 2 oktober van 13.00 tot 16.00 uur

€ 115,00

Ganache workshop zondag 2 oktober van 13.00 tot 16.00 uur

€ 115,00

Ganache workshop dinsdag 11 oktober 13 tot 16 uur

€ 115,00

Ganache workshop dinsdag 11 oktober 13 tot 16 uur

€ 115,00

Ganache workshop zondag 16 oktober 13.00 tot 16.00 uur

€ 115,00

Ganache workshop zondag 16 oktober 13.00 tot 16.00 uur

€ 115,00

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.